У Мінську готуються до серійного випуску банкоматів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мінську готуються до серійного випуску банкоматів

Фінтех і Картки
151
Як відомо, білоруський уряд робить ставку на імпортозаміщення, виготовлення широкої номенклатури продукції власними силами.
Недавно стало відомо, що в Бєларусі освоюється виробництво банкоматів вітчизняного виробництва. Їхній серійний випуск готується почати цього року Мінське виробниче об'єднання обчислювальної техніки (МПООТ) Про це повідомив технічний директор підприємства Борис Шадрін.
На думку фахівців, білоруські пристрої не поступаються імпортним аналогам за технічними характеристиками і параметрами. Розробка й освоєння новинки відбуваються в рамках генеральної угоди про виробничо-технічне співробітництво із ЗАТ "Міжнародний діловий альянс" (IBA). Мінське виробниче об'єднання обчислювальної техніки виступає як виготовлювач банкоматів.
Зараз виконані на підприємстві зразки проходять випробування в процесинговому центрі Національного банку. "Якщо випробування виявляться успішними, ми плануємо запустити виробництво вже в першому кварталі цього року", - підкреслив Шадрін. Він відзначив, що виконані моделі можуть розміщатися як усередині приміщень, так і на вулиці.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас