Кабмін змінив умови продажу газу населенню — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін змінив умови продажу газу населенню

Енергетика
1980
У столиці правоохоронці повідомили про підозру у справі розкрадання 11 млн грн коштів АТ «Кристалбанк» трьом експосадовцям цього банку.
Про це у Телеграмі інформує пресслужба Київської міської прокуратури.
«За процесуального керівництва прокуратури міста Києва повідомлено про підозру трьом колишнім посадовцям АТ „Кристалбанк“, викритим у пособництві в заволодінні коштами банку на суму майже 11 млн гривень», — йдеться у повідомленні.
Згідно з матеріалами слідства, у 2017 році між банком та приватним підприємством був укладений кредитний договір, відповідно до якого в заставу банка передано нежитлові приміщення загальною площею 1400 кв. м по вулиці Кадетський Гай, а також сільськогосподарська продукція.
Але, як встановило досудове розслідування, підприємство-позичальник, діючи у змові з керівниками двох департаментів АТ «Кристалбанк» та фахівцем управління контролю кредитних ризиків цього ж банку, передали як забезпечення кредиту неіснуючі приміщення та продукцію, яка фактично ніколи не зберігалася на складі.
«Згідно з висновком судової економічної експертизи, внаслідок неповернення кредитних коштів банку завдано збитків на суму майже 11 млн гривень», — уточнили в установі.
Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас