Київміськбуд ввів у експлуатацію новий «укрбудівський» ЖК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київміськбуд ввів у експлуатацію новий «укрбудівський» ЖК

Нерухомість
5995
ХК «Київміськбуд» здала в експлуатацію перші дві секції житлового комплексу «Шевченківський», який разом з іншими недобудованими ЖК дістався їй у «спадок» від корпорації «Укрбуд».
Про це повідомив президент компанії Ігор Кушнір.
«Не так швидко, як хотілося б, але впевнено рухаємося до кінцевої мети. Врешті-решт, кожен інвестор отримає ключі від своєї квартири» — написав він у Facebook.
У пресцентрі підприємства додали, що ЖК, який розташований в Києві на вулиці Златоустівській 27, отримав відповідний сертифікат Державної архітектурно-будівельної інспекції.
Найближчим часом інвестори будуть запрошені для підписання необхідних документів і подальшого оформлення права власності.

Довідка Finance.ua:

  • у 2019 році «Київміськбуд» зобов’язався добудувати 18 комплексів «Укрбуду», який несподівано призупинив роботи на своїх об’єктах. Шість ЖК вже введені в експлуатацію, зокрема, в липні – частина «Поділ Граду». Всього цього року «Київміськбуд» обіцяє добудувати 7 «укрбудівських» комплексів;
  • раніше стало відомо, що до кінця поточного року вартість квартир «Київміськбуду» може піднятися ще на 20%, якщо ціни на будівельні матеріали продовжать зростати.

Іпотека на житло в Україні. Безкоштовний каталог. 🏡

За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас