Huawei розповіла про плани щодо випуску нових смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei розповіла про плани щодо випуску нових смартфонів

Фондовий ринок
344
Huawei підбила підсумки першого півріччя 2021-го. Незважаючи на падіння чистого прибутку, топ-менеджер компанії заявив, що бренд не тільки не припинить боротьбу за мобільний сегмент, але і займе в ньому лідерські позиції в найближчі кілька років.
Згідно зі звітом компанії, виручка від споживчого сегмента виявилася практично вдвічі нижчою від показників минулого року, а загальне падіння склало 29,43%.
З іншого боку, корпоративний підрозділ за підсумками перших шести місяців 2021-го приніс Huawei на 18% більше, ніж минулого року. Основною причиною падіння виручки стало зниження продажів смартфонів через збої в ланцюжку поставок. Втім, як пояснив генеральний директор компанії зі споживчого бізнесу Юй Чендон, вендор не планує здаватися.
Незважаючи на низку обмежень, через які китайський виробник електроніки не може використовувати мобільні 5G-платформи американських розробників чипів, керівництво Huawei заявило, що в найближчі кілька років серія її флагманських пристроїв стане лідером мобільного ринку.
Крім того, вихід наступних новинок бренду відбудеться без затримок, незважаючи на труднощі з постачаннями. З чуток, компанія вже веде переговори з місцевими виробниками про створення «домашніх» 5G-модемів, які не використовують американські технології.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас