В Україні запустять швидкий онлайн-сервіс для допомоги малому та середньому бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні запустять швидкий онлайн-сервіс для допомоги малому та середньому бізнесу

Фондовий ринок
421
В Україні запустять новий онлайн-сервіс для швидкого визначення ключових пріоритетів малого і середнього бізнесу Merezha.Focus.
4 серпня ЄБРР, за підтримки уряду США в рамках Фонду сприяння малому бізнесу ЄБРР, презентує нову розробку — Merezha.Focus, яка стане одним з основних інструментів для побудови культури ведення бізнесу екосистеми онлайн-сервісів Merezha.
«Сервіс допоможе тисячам українських МСБ (малий та середній бізнес. — Ред.) здійснювати безкоштовно швидку онлайн-діагностику всього за 15 хвилин. Новий діджитал-інструмент дозволить виявити кореневі проблеми, отримати список рекомендацій щодо їхнього вирішення, а також визначити ключові пріоритети, концентруючи свої організаційні ресурси на усунення факторів, що заважають повноцінно реалізовувати потенціал бізнесу», — заявили у ЄБРР.
Для того щоб скористатися цим інструментом, потрібно перейти за посиланням Merezha.focus та обрати опцію Пройти діагностику. Шлях складається з таких кроків:
1. Проходження тесту — анонімні відповіді на запитання щодо бізнесу з певним заглибленням у процеси та актуальні щоденні проблеми.
2. Фокусування на факторах обмеження та виявлення пріоритетів.
3. Отримання глибокого та персоналізованого висновку у формі звіту щодо кореневих проблем, які потребують уваги.
4. Доступ до експертів платформи Merezhaта персоналізованого контенту на основі результатів.
«Звіт стане основним джерелом інформації для визначення фокусу, вибору подальших кроків розв’язання проблем та прийняття ефективних управлінських рішень. Унікальною функцією інструменту є можливість проходити діагностику багаторазово та калібрувати фокус залежно від галузі, типу бізнесу й етапу розвитку, на якому він знаходиться», — заявили у ЄБРР.
У Банку пояснили, що в основі Merezha.Focus лежить теорія обмежень Еліаху Голдрата, в якій зазначається, що успішність бізнесу обмежується продуктивністю його найслабшої ланки, тобто здатністю до фокусування.

Довідка Finance.ua

  • онлайн-платформа експертних рішень для бізнесу Merezha впроваджується ЄБРР за підтримки США в рамках Фонду сприяння малому бізнесу ЄБРР. Інші донори: Італія, Корея, Люксембург, Норвегія, Швейцарія, Швеція, Японія, та ТайваньБізнес — Фонд Технічного Співробітництва ЄБРР;
  • ЄБРР лише за останні два роки виділив 2 млрд євро для економіки України. Банк фінансує інфраструктуру, енергоефективність та енергетичну безпеку, сільськогосподарські та промислові проекти, а також невеликі підприємства, також надаючи індивідуальні бізнес-поради невеликим підприємствам, щоб покращити їхню продуктивність та стимулювати зростання.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас