ПриватБанк запустив цілодобовий режим купівлі валюти для ФОП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк запустив цілодобовий режим купівлі валюти для ФОП

Особисті фінанси
2254
ПриватБанк з 1 липня 2021 року запускає режим продовженої торгової сесії для всіх своїх клієнтів ФОП, який дозволить підприємцям у разі необхідності продавати валюту в будь-який час доби, а не лише під час роботи стандартної торгової сесії на валютному ринку.
Про це Finance.ua повідомила прес-служба банку.
Про головні банківські новації ми також розповідаємо в телеграм-каналі Finance_ukr. Підписуйтесь, щоб завжди бути в курсі останніх новин!
Як зазначається, цілодобовий режим купівлі валюти в ПриватБанку насамперед буде зручним для тих ФОП, які займаються фрілансом і отримують оплату за послуги у валюті.
Крім стандартної торгової сесії для ФОП та юридичних осіб, яка діє з 10:00 до 13:00, тепер продаж валюти банку доступний з 15:00 до 23:29 і з 00:20 до 09:00.
В рамках однієї операції ФОП може здійснити продаж валюти на суму до $ 20 тис. або 20 тис. євро за комерційним курсом банку.

Довідка Finance.ua:

  • У ПриватБанку раніше заявили, що клієнти-юридичні особи/фізичні особи — підприємці/самозайняті особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність, повинні використовувати SmartID, а інші способи будуть відключені.
  • ПриватБанк підвищив комісії на оплату послуг і товарів через Приват24: замість 1 грн доведеться платити 0,5% від суми. Зараз таке нововведення діє в Донецькій, Київській, Луганській, Харківській, Хмельницькій та Чернівецькій областях, а до кінця року поширять по всій країні.

Оформити кредитну картку ПриватБанку на Finance.ua 💳

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас