Більшість українців не хочуть їздити на одному авто більше 5 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більшість українців не хочуть їздити на одному авто більше 5 років

Особисті фінанси
1779
Побутує думка, що українці купують автомобілі на багато років, але статистика свідчить про протилежне: кожен другий автовласник в Україні не триматиме ту саму машину в гаражі довше трьох років.
Такий результат показало дослідження порталу auto.ria.
Дослідження показало, що 77% українців не планують сідати за кермо однієї і тієї ж автівки довше, ніж протягом 5 років.
Про важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, ми пишемо у телеграм-каналі Finance_ukr. Приєднуйтесь! 🤫
Ще майже половина українських автомобілістів готові в майбутньому змінювати машину на іншу допоки їй не виповниться три роки з моменту покупки.
Більшість українців не хочуть їздити на одному авто більше 5 років
Як бачимо, результати опитування приємно дивують навіть затятих критиків, особливо якщо врахувати, що доволі часто у медіапросторі поширюють новини про нібито «найстаріший автопарк на планеті».
Нагадаємо, в травні українці придбали 8,5 тис. нових легкових автомобілів, а лідером ринку став японський кросовер Toyota RAV4 (472 реєстрації). Таким чином порівняно з минулим роком травневий попит на нові машини в Україні зріс відразу на 43%. Усього з початку року свої перші номери отримали майже 40 тисяч нових легкових авто, що теж свідчить про значне зростання ринку.

Кредитні карти для водіїв 🚗

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас