Finance.ua удосконалив оцінювання МФО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Finance.ua удосконалив оцінювання МФО

Кредит&Депозит
267
Мікрокредити стають більш популярними серед українців, адже це дійсно зручно: отримати гроші до зарплати можна швидко і без зайвої тяганини із документами. А для того, щоб охочі оформити позику знали, які саме МФО пропонують найкращий сервіс для своїх клієнтів, Finance.ua оновлює Рейтинг мікрофінансових організацій України.
Що це за рейтинг? Ми відібрали МФО, які працюють по всій Україні та видають кредити всім охочим. У результаті отримали список із 59 мікрофінансових організацій, які видають кредит на карту. Їх ми оцінювали за 6 ключовими критеріями:
  • доступність і актуальність інформації на сайті – критерій «Сайт»;
  • наявність BankID;
  • підтримка користувачів – критерій «Підтримка»;
  • кількість каналів погашення позики – критерій «Погашення»;
  • наявність програм лояльності – критерій «Бонуси і знижки»;
  • критерій «Дані про компанію і FAQ».
Finance.ua удосконалив оцінювання МФО
Що нового у Рейтингу та методології відбору найкращих? Ми завжди вдосконалюємо методологію Рейтингу. Зокрема, нині НБУ зобов’язує всі МФО використовувати BankID для ідентифікації клієнтів, і хоч зараз його використовують далеко не усі, ми передбачаємо, що у майбутніх рейтингах бал за цей критерій зможуть отримати всі.
Тому ми розділили цей критерій таким чином: деякі МФО дозволяють заповнювати дані за допомогою BankID уже на перших етапах заповнення анкети, а інші – лише для авторизації або ідентифікації клієнта – наприклад, замість надсилання фото документів після прийняття рішення про видачу.
Таким чином за використання BankID на перших етапах реєстрації ми давали МФО повну оцінку 3 бали, а за авторизацію чи ідентифікацію – 1,5 бала. Відповідно за повну відсутність BankID – 0 балів.
Крім того, у Рейтингу з’явився новий учасник – МФО Tengo, що є другим сервісом компанії Miloan.

Оновлений рейтинг мікрофінансових організацій 👈

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас