У Міненерго анонсували новий тариф на електрику — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Міненерго анонсували новий тариф на електрику

Енергетика
7092
Міністерство енергетики розробляє нове Положення про покладання спеціальних зобов’язань на ринку електроенергії (ПСО), яким, зокрема, тариф на електрику для малозабезпечених громадян буде знижено.
Про це повідомляє прес-служба відомства.
“Зараз Міненерго спільно з учасниками ринку працює над розробкою нової моделі ПСО, яка дозволить захистити соціально вразливі верстви населення шляхом зниження і прогнозованості тарифу, а також забезпечити підприємствам генерації можливість для модернізації виробничих потужностей і стабільної роботи”, – сказано в повідомленні.
Нагадаємо, наприкінці грудня 2020 року Кабмін скасував пільговий тариф на перші 100 кВт електроенергії в розмірі 0,9 грн/кВт-год, встановивши єдину ціну в розмірі 1,68 грн/кВт-год.
Наприкінці квітня 2021 року Кабмін вирішив залишити тариф для населення на цьому рівні до 30 червня.
29 червня 2021 року Кабінет міністрів продовжив дію фіксованої ціни на електрику для населення і ряду інших споживачів у розмірі 1,68 грн за кВт-год до 1 серпня.
Про динаміку цін на “комуналку” можна завжди дізнатись в телеграм-каналі Finance_ukr. Підписуйтесь, там ми публікуємо тільки свіжу та актуальну інформацію!
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас