В Італії розпродають будинки по 1 євро: де і що можна купити — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Італії розпродають будинки по 1 євро: де і що можна купити

Нерухомість
4434
В Італії почали новий продаж будинків за ціною 1 євро (32,58 гривні). Нерухомість можна придбати на півдні країни в регіоні Абруццо.
Покупці зможуть скористатися особливими податковими пільгами. Про це пише портал idealista.
Чому так дешево? Об’єкти продаються у містечку Пратола-Пелінья (регіон Абруццо) – лише за пів години їзди від узбережжя Пескари й на такій же відстані від гірськолижних курортів Роккаразо. 4 роки тому мер міста Антонелло ді Ніно заявив, що необхідно відновити територію, яка постраждала від землетрусу.
“Ми зробили перепис усіх занедбаних будинків у регіоні. І після півтора року роботи зрозуміли, що в місті є близько 600 нежитлових будівель”, – зазначив Антонелло ді Ніно.
В Італії розпродають будинки по 1 євро: де і що можна купити
Під час створення реєстру нежитлових будинків виникла проблема: деякі об’єкти значилися за людьми, які народилися ще в 19 столітті. За допомогою волонтерів вдалося встановити подібні будинки та знайти спадкоємців. Однак багато з них відмовилися відновлювати нерухомість, тому влада ухвалила рішення реалізувати її по 1 євро.
Умови. Охочі придбати нерухомість зобов’язуються відновити будівлю протягом трьох років. При цьому вони зможуть скористатися особливими податковими пільгами й самостійно вирішувати, як саме розпорядитися будинком – проживати або ж здавати.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас