monobank запустив для ФОП нову послугу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

monobank запустив для ФОП нову послугу

Фінтех і Картки
4609
Мобільний monobank випустив для своїх клієнтів — фізосіб-підприємців новий продукт — віртуальну картку-ключ.
Як повідомив у коментарі порталу UBR.ua менеджер проекту «ФОП monobank» Олексій Путятін, в бета-версії новий продукт став доступним з 8 червня.
«monobank автоматично випускає номер картки до кожного рахунку ФОП. Зараз це вже понад 80 тис. клієнтів. Це не картка в повному сенсі, тільки номер для зручного прийому платежів для населення», — розповів він.
За його словами, компанія створила «простий продукт для підприємців, яким потрібен додатковий реквізит до їхніх рахунків для прийому платежів через технологію «переказ за номером картки».
Комісію monobank не стягує, в тому числі для переказів зі «своїх» карток, зазначили в мобільному банку.
«Можуть бути комісії при переказі з картки інших банків або при внесенні готівки через термінали самообслуговування, але це не наші комісії, і ми не можемо на неї впливати», — підкреслив представник «банку без відділень».
Він розповів про практичне застосування нового сервісу. Продукт в першу чергу розрахований на фізосіб-підприємців, які продають товари або надають послуги населенню, і клієнти звикли платити за переказ за номером картки.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше співзасновник інтернет-банку Олег Гороховський розповів про нову версію програми monobank.
  • Там з’явилася можливість підв’язати і контролювати дитячу картку обом батькам.
  • Підприємцям додали прийом платежів за товари/послуги за номером картки як звичайний p2p-переказ, а також можливість додати двох бухгалтерів для ведення рахунку.
  • Також для зручності бухгалтерів, додали сервіс «реєстрові платежі», щоб було зручно виплачувати зарплату своїм співробітникам на картки monobank.

Замовити картку monobank на Finance.ua

За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас