Укрпошта розширює мережу власних терміналів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта розширює мережу власних терміналів

Фінтех і Картки
273
Укрпошта укомплектує всі комп’ютеризовані відділення додатковими 2,5 тис. POS-терміналів.
Про це Finance.ua повідомили у пресслужбі компанії.
Перша партія обсягом 1000 терміналів VeriFone EVO 520 вже встановлена. Ще півтори тисячі POS-терміналів планують встановити у липні 2021 року. Відтак, Укрпошта стала 5-м в Україні провайдером послуг з прийому платіжних карток за кількістю POS-терміналів, маючи у своєму розпорядженні 7,5 тисяч терміналів.
Де їх встановлять? POS-термінали будуть встановлювати як у міських, так і у сільських відділеннях поштового зв’язку.
Що це дасть. Встановлення власних терміналів дозволить нам оптимізувати роботу відділень: скоротити час обслуговування клієнтів і надавати фінансові послуги в невеликих населених пунктах, де у відділеннях раніше не було терміналів.
До речі, про зміни у світі фінансів та технологій ми оперативно повідомляємо у телеграм-каналі Finance.ua. Підписуйтеся! 🤫
У компанії зазначають, що потреба у збільшенні кількості терміналів зумовлена підвищенням попиту саме на безготівковий розрахунок. Так, кількість розрахунків карткою за місяць вже сягнула 1 млн операцій, з яких понад 90% – розрахунки платіжною карткою. Приріст обсягу операцій з початку року склав 29%.
Функціонал. Крім безготівкових оплат, у відділеннях, обладнаних POS-терміналами, можна також зняти готівку без комісії – від 50 до 15 тис грн за одну операцію – чи поповнити платіжну картку будь-якого банку України через термінал Укрпошти.
Особливо це актуально в місцевості, де банки закрили свої відділення й забрали банкомати.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас