ПУМБ – у рейтингу сталого розвитку 2021 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ – у рейтингу сталого розвитку 2021

Кредит&Депозит
60
ПУМБ увійшов до трійки лідерів – фінансових установ у рейтингу українських компаній зі сталого розвитку, який проведений командами журналів Гроші й Кореспондент в партнерстві з Мережею Глобального договору ООН в Україні.
Загалом ПУМБ посів 21-у позицію серед 39 компаній, які надали потрібну інформацію. Команда рейтингу зверталась до дуже широкого кола українських бізнесів, які є провідними у своїх секторах економіки, але не всі змогли надати повний пакет даних. При складанні рейтингу враховані наступні критерії: антикорупційні політики та практики компаній, система навчання антикорупційним процедурам і практикам, ситуація з гендерним балансом у вищих органах управління, середній рівень зарплат без урахування топскладу, набір ключових соціальних програм і обсяги їх фінансування тощо.
Голова правління ПУМБ Сергій Черненко про Глобальний договір ООН, сталий розвиток і про те, що саме банк знайшов в принципах сталого розвитку:
«В останні кілька років говорити про сталий розвиток стало модно, але для нас це не питання популярності – до Глобального договору ООН ми доєдналися вісім років тому, у квітні 2013 року. Своїм вступом ми декларували прихильність 10 принципам Глобального договору ООН в сфері прав людини, трудових відносин, охорони навколишнього середовища та боротьби з корупцією. І одразу почали впроваджувати принципи сталого розвитку в свою повсякденну діяльність. Навіщо це все банку? Ми прагнемо стати більше, ніж фінансовим партнером, сприяти позитивним змінам і розвитку суспільства. Ключовими напрямками для себе вважаємо соціальну відповідальність та управління – це відповідає особливостям фінансової установи як бізнесу.
Про прозорість як суттєву складову політики банку нагадаю особливо. Ми ведемо відкриту комунікацію з усіма своїми стейкхолдерами – заінтересованими сторонами. Банк надає клієнтам і суспільству правдиву і точну інформацію про свої процеси, продукти та послуги. ПУМБ постійно підвищує прозорість ведення бізнесу. Здійснює своєчасне розкриття повної та достовірної інформації, в тому числі, про фінансове становище та економічні показники. Це дозволяє клієнтам мати повну інформацію про свого фінансового партнера та приймати обґрунтовані рішення».
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас