Визначено переможця в технологіях та інноваціях серед страхових — FinAwards2021 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Визначено переможця в технологіях та інноваціях серед страхових — FinAwards2021

Страхування
355
У п’ятницю, 21 травня, в столичному Regent Hill відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері FinAwards-2021.
*Про премію. FinAwards — це щорічний конкурс, мета якого визначити найкращі фінансові компанії в реалізації продуктів, передових технологій і клієнтських сервісів. Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua, а організатор — один з провідних конференц-майданчиків у сфері фінансів і технологій — BankOnline.
Конкурс проводиться вже четвертий рік поспіль. Та цогоріч ми вирішили розширити коло учасників і вперше запросили не лише роздрібні банки і мікрофінансові організації, а й страхові компанії.
Як вибирали переможців. На FinAwards-2021 вибирали і страхові, які зуміли максимально діджиталізуватися і запустити нові технології для своїх клієнтів.
У цій номінації брали участь 6 страхових компаній, які в 2020—2021 реалізували/впровадили нові технологічні розробки для оптимізації процесів і створення додаткової цінності для клієнтів (підвищення якості обслуговування, скорочення часу операцій, доступ до нових продуктів, сервісів тощо).
Серед номінованих СК: Міжнародна страхова компанія, ARX, ВУСО, Альфа Страхування, Арсенал Страхування і Європейський страховий альянс.
Кому дісталася нагорода? Страхова компанія ARX взяла заслужене третє місце з проектом автоцивілка «Cмарт-Драйв», зворотним зв’язком онлайн і додатком автострахування “My ARX".
Срібло виграла СК “Арсенал Страхування". За рік компанії вдалося реалізувати цікавий діджитал-проект EasyPeasy — технологічна платформа, на якій реалізовано страхування КАСКО, що працює за моделлю Usage-based insurance, коли страхові премії залежать від інтенсивності використання застрахованого автомобіля і розраховуються виходячи з плати за кілометраж.
І головну нагороду і звання кращої в технологіях і інноваціях серед свого сегменту отримала СК «Альфа Страхування». Компанія розробила і ввела в користування такі проекти:
  • мобільний додаток Альфа Асистанс;
  • передплатна модель страхування на продукт «Моя квартира»;
  • онлайн-покупки через сайт;
  • телемедицина як новий сервіс для обслуговування застрахованих по ГМС.
Визначено переможця в технологіях та інноваціях серед страхових — FinAwards2021
«Дуже приємно бути переможцями, особливо зараз, коли діджитал — „номер 1“, і майже всі страхові намагаються стати першими в сфері фінтех. Ми бачили, як monobank перевернув фінансовий світ у банківській сфері. Тому ми теж намагаємося зробити прорив у страховому ринку. люди починають купувати передплачені послуги Netflix, Glovo, сервіси таксі. Тобто їм зручно платити помісячно і мені здається, за цим майбутнє. Багато в чому ми намагаємося змінити наші продукти таким чином, щоб людині не доводилося платити відразу 100%, купувати річну страховку і відчувати себе зобов’язаною. Вона купує по місячній оплаті, прив’язує картку і гроші списуються рівномірними платежами. В будь-який момент клієнт може від цього відмовитися. Це дуже зручний сервіс і ми будемо рухатися в цьому напрямку, що полегшить навантаження на людей», — поділився враженнями з Finance.ua директор цифрового бізнесу і маркетингу в «Альфа Страхування» Анатолій Савін.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас