Заряджаємо грошима під 0,01% річних на 3 місяці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заряджаємо грошима під 0,01% річних на 3 місяці

Кредит&Депозит
48
За останні 2 роки українці не представляють життя без декількох речей: без медичних масок, антисептиків та споживчих кредитів до зарплати. І за даними Національного Банку кількість останніх продовжує зростати:
- По-перше, умови розвитку економіки створюють таку ситуацію, коли українцям не вистачає фінансової подушки або вона зовсім відсутня;
- По-друге, значна кількість МФО пропонує швидкі та доступні гроші, але за рахунок невеликого терміну кредитування завеликі відсотки залишаються непоміченими.
А якщо поєднати отриману ситуацію, потреби клієнтів та безпрецедентно низьку відсоткову ставку на перші 3 місяці, то можна отримати новий кредит від UnexBank «Заряд грошима».
«Заряд» на 220
Давно збиралися оновити ремонт/ купити квитки у подорож / купити новий ноутбук / зробити будь-що, на що не вистачало грошей? Позиція UnexBank така: не можна відмовлятися від вигідних можливостей, якщо на них є змога.
Що дає кредит готівкою «Заряд грошима»?
  • Гроші на суму до 220 000 грн без застави та поруки,
  • Час на повернення – 12 або 24 місяці,
  • І ставка кредиту 0,01% річних протягом перших 3 місяців.
Дрібному шрифту «ні»
На власному досвіді знаємо, що пропозиція зі змінними у вигляді нулів можуть викликати підозри. Тому розповідаємо простими словами: умови кредиту прозорі та зрозумілі.
- Оформлюєте певну суму грошей і не сплачуєте відсотки протягом 3 місяців. Максимально можлива сума становить 220 000 грн, але без довідки про доходи можна розраховувати на 50 000 грн.
- Маєте змогу повернути кредит за 3 місяці? Чудово! Тоді річна відсоткова ставка оминає ваш кредит.
- По завершенню грейс-періоду орієнтовна реальна річна процентна ставка буде становити 95,52% (на 12 місяців) / 93,98% (на 24 місяці) річних.
Детальніше суму платежів можна розрахувати на сайті.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас