Україна уклала договір з Pfizer про поставку 10 мільйонів доз вакцини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна уклала договір з Pfizer про поставку 10 мільйонів доз вакцини

Казна та Політика
1636
Україна уклала договір з американською фармацевтичною корпорацією Pfizer про постачання 10 мільйонів доз вакцини проти COVID-19.
Про це повідомила пресслужба глави держави.
«Ми нарешті підписали важливий контракт з компанією Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини Pfizer. Це дійсно складно було зробити, але завдяки розмові з керівником компанії Pfizer Альбертом Бурлою — в мене з ним була розмова 8 лютого — він пообіцяв, що зробить усе можливе й неможливе. І зробив це», — сказав Зеленський.
Нагадаємо, 8 лютого Зеленський провів телефонну розмову з Бурлою, під час якої голова правління Pfizer пообіцяв зробити все можливе, щоб Україна отримала перші партії вакцини за контрактом якнайшвидше.

Довідка Finance.ua:

  • 24 лютого в Україні розпочалася кампанія з вакцинації. Щеплення роблять вакциною CoviShield (AstraZeneca), виробленою за ліцензією в Індії в Інституті сироватки крові.
  • 25 березня в Україну прибула перша партія вакцин китайського виробництва CoronaVac в обсязі 215 тис. доз. Вакцина має пройти лабораторний контроль, який триватиме 10 днів, і після цього її направлять до держпідприємства «Медичні закупівлі», яке доставить її в регіони.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас