Samsung готує до виходу смартфон-планшет, що складається втричі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung готує до виходу смартфон-планшет, що складається втричі

Технології&Авто
329
За інформацією Nikkei Asian Review, Samsung працює над потенційним наступним складаним Galaxy Z Fold з екраном, що згинається в двох місцях.
Зараз лінійка смартфонів Samsung представлена двома моделями: Galaxy Z Fold2 і Galaxy Z Flip (обидві в минулому році розміняли покоління). Вони сильно відрізняються форм-фактором (смартфон-планшет і розкладачка) і параметрами, але одне їх об’єднує — один вигин. Тим часом, інженерна думка не стоїть на місці, і Samsung, що покладає великі надії на смартфони Galaxy Z, що згинаються, активно працює над новими форм-факторами. Власне, Samsung Display тизерила такі пристрої – смартфон-рулон і смартфон-планшет, що складається втричі.
Samsung готує до виходу смартфон-планшет, що складається втричі
Власне нова інформація підтверджує попередні повідомлення на тему нових складаних смартфонів Samsung.
Повідомляється, що дизайн все ще доопрацьовується. Водночас співрозмовники Nikkei стверджують, що в підсумку екран може мати більш стандартне співвідношення сторін 16:9 або 18:9, що спростить розробку і адаптування додатків в порівнянні з нестандартним екраном Z Fold зі співвідношенням 25:9.
Говорячи про потенційний смартфон-планшет Samsung з екраном, що згинається в двох місцях, мимоволі згадується аналогічний концепт Intel в тому ж Z-образному форм-факторі, а також прототип TCL з такою ж конструкцією. Ще можна згадати, як віцепрезидент Motorola Ден Дері в одному з інтерв’ю називав концептуальний Z-подібний форм-фактор «священним Граалем складаних конструкцій».
Ще рік тому президент мобільного підрозділу Samsung стверджував, що компанія може випустити смартфон з екраном, що згинається в кількох місцях, але поки що не бачить в цьому практичної користі.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас