У Карибському морі побудують плавучий острів з квартирами від $20 тисяч — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Карибському морі побудують плавучий острів з квартирами від $20 тисяч

Нерухомість
1676
Унікальний проєкт з житлом від звичайного до супер-елітного у вигляді плавучого острова в Карибському морі збирається втілити в життя будівельна група Blue Estate.
Як повідомляє CNN, розташований острів буде в 25 хвилинах перельоту на літаку від Нассау і в 1,5 годинах від Майамі. Його розміри будуть вдвічі меншими -1,5 км на 1 км, а ціни на житло будуть варіюватися від $19 800 до $1 млрд. Розрахований на постійне проживання до 15 тисяч осіб.
Так, на острові є невеликі квартири, площа яких не перевищує 20 “квадратів” і вартістю до $20 тисяч. Продаються тут і великі квартири, з балконами і шикарними видами за $194 тисячі. Кому дозволяє фінансове становище – можуть купити за $54 млн віллу. У ній є сади і п’ять спалень. Також на острові будуть і два особняки вартістю по $1,15 млрд. Але щоб їх купити, необхідно буде представити “новаторську архітектурну концепцію”. Варто підкреслити, що на один особняк вже подана заявка.
У Карибському морі побудують плавучий острів з квартирами від $20 тисяч
Особливих вимог, щоб тут оселитися, немає. Потрібно дотримуватися певних правил спільноти і вміти себе забезпечувати. Так, жителі повинні відмовитися від використання одноразового пластику і автомобілів. На острові також можна займатися бізнесом, при цьому для бажаючих будуть існувати “податкові канікули” на один рік.
Побудований він буде з надпотужних бетонних модулів, огороджений 50-метровими стінами, які повинні будуть рятувати острів від великих хвиль. У разі імовірного шторму острів можна буде перемістити і мінімізувати наслідки негоди таким чином. Енергія для острова буде вироблятися з відновлюваних джерел.
У Карибському морі побудують плавучий острів з квартирами від $20 тисяч
Варто відзначити, що нерухомість на островах почала користуватися шаленою популярністю після сплеску епідемії коронавірусу. Це підтвердив і директор з комунікацій Blue Estate Group Ерік Шмідт.
“Спочатку ми хвилювалися, що пандемія може мати негативний вплив на проєкт. Але, на щастя, все обернулося інакше. Деякі райони майже повністю розкуплені, і відділ продажів робить все можливе, щоб вчасно реагувати на всі запити і питання”, – розповів він.
У Карибському морі побудують плавучий острів з квартирами від $20 тисяч
На острові будуть розташовуватися школи і медустанова, клуби, басейни, ресторани і багато іншого для комфортного проживання тут.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас