Київміськбуд прийняв ще один ЖК Укрбуду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київміськбуд прийняв ще один ЖК Укрбуду

Фондовий ринок
1074
«Київміськбуд» прийняв на баланс колишній ЖК Art House.
Про це повідомив президент холдингу Ігор Кушнір у Facebook
«Багатостраждальний ЖК Art House прийнятий Київміськбудом. Це було довго, важко й іноді здавалося неможливим! Сьогодні нарешті зірки склалися! Документи підписані, і найближчим часом ми розгортаємо будівництво, адже там воно навіть не починалося, хоча продано чимало квартир! Не все гладко, і вже відомо, що земельна ділянка стала меншою, з незрозумілих для нас причин від неї відрізали шматок і віддали комусь під забудову! Розбиратися з нюансами будемо вже в процесі, за підтримки інвесторів і чітко за законними процедурами, як і все, що робить Київміськбуд. Зараз важливо якомога швидше запустити будівництво, люди зачекалися!” — написав він.

Довідка Finance.ua:

  • Київміськбуд зобов’язався добудувати незавершені об’єкти компанії Укрбуд: 23 житлові комплекси і один бізнес-центр.
  • 26 червня стало відомо, що Київміськбуд ввів в експлуатацію житлові комплекси Сонячна рів’єра, Новомостицький і перші дві секції ЖК Пектораль, які раніше прийняв на баланс від Укрбуду.
  • У серпні ТОВ «Укрбуд Девелопмент» та ТОВ «Інвестиційна компанія «Укрбуд Інвест» звернулися до Господарського суду м. Києва з позовними заявами про визнання недійсними договорів та угод передачі функцій забудовника по ЖК «Кристал Хаус» та ЖК «Паркова Долина».
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас