Blacklist: в столиці хочуть створити список проблемних будівництв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Blacklist: в столиці хочуть створити список проблемних будівництв

Нерухомість
836
На сайті КМДА найближчим часом може з’явитися розділ, в якому буде публікуватися інформація про порушення на різних будівництвах.
Про це пише СтройОбзор.
Це питання обговорили на засіданні комісії з перевірки інформації про об’єкти будівництва, що викликають суспільний резонанс.
Йдеться про публікацію на сайті мерії правових аналізів щодо різних об’єктів будівництва. Такі висновки будуть готуватися комісією на підставі даних про порушення, які зафіксували профільні структури столичної міськдержадміністрації – Департамент земельних ресурсів, Департамент міського благоустрою і т.д.
«Стоїть питання про те, щоб кожен департамент в питаннях, які стосуються його відання, робив свої висновки щодо об’єктів. Це – інформаційна довідка, але із зазначенням порушень. На комісії ми узагальнюємо все це і готуємо правовий аналіз. Після цього ми публікуємо ці правові аналізи. Пропоную здійснювати публікацію в окремому розділі на сайті КМДА. Якщо об’єкти мають порушення, громадськість матиме доступ до такої інформації і об’єктивно приймати рішення», – пояснив заступник голови комісії Сергій Мельниченко.
Оприлюднення цієї інформації допоможе, зокрема, потенційним покупцям нерухомості в столиці.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас