У мережі показали найменший автомобіль у світі (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У мережі показали найменший автомобіль у світі (фото)

Технології&Авто
971
Користувачам мережі нагадали про найменший триколісний автомобіль з чарівною зовнішністю Peel P50. Це мікроавто-мотоколяску в 1963-64 роках виробляла Peel Engineering Company з Великобританії, воно може вмістити одну дорослу людину і сумку.
Його рекламне фото, де жінка тримає в одній руці валізку, а другою піднімає автомобільчик, було опубліковано на просторах Facebook з позначкою, що авто розганяється до 64 км/год. Користувачі підкреслили, що машинка досить мила, але на сьогоднішніх дорогах таку б «просто розчавили».
В коментарях під фото користувачі почали жартувати про те, як в такому міні-автомобілі міг розміститися водій. Одні дивувалися, мовляв, як його взагалі можна назвати засобом пересування, інші ж порівнювали з сучасними «Смартами».
У мережі показали найменший автомобіль у світі (фото)
«Цікаво, в літак з таким пускають, чи треба в багаж здавати…», «64 км на годину на такому якось боязко», «А ми в ці роки тільки на конях», «Класно, і підводити нікого не треба», «Тоді це можна було, зараз в такому потоці машин розчавлять, хіба що буде літати», «Самокат його задавить», «У мене сусід на такий ганяє. Смарт», «Здається, сумку покласти вже нікуди…», «Як казав Карсон, «її потрібно скласти вчетверо», «В СРСР через 7 років на б/у обладнанні тієї же Великобританії почнуть виробляти туалетний папір», «Патрульний зупинить і запитає: «Вас з якої каруселі зірвало?», «Як мопед, тільки з дахом…», «Але чи є там гальма?», «Чемодан на колесиках. Пробки не страшні», «Це Керрі Бредшоу та її аксесуар до сумочки», «Показали б краще, як вона в цьому авто мчить на всю», «Як вона там поміщається? Коліна на рівні вух?», «З ним прям і в ліфт можна», – поділилися думкою користувачі.
У мережі показали найменший автомобіль у світі (фото)
Британський однокамерний і одномісний автомобіль Peel P50 випускали з 1963 по 1964 роки. Він офіційно занесений в книгу рекордів Гіннеса як найменше серійне авто. Його довжина становить майже 134 сантиметри, висота – 117 см, а ширина всього 99 см. На своїх трьох колесах машинка вагою 59 кг, 49-кубовим двотактним двигуном від мопеда з потужністю в 4,2 к. с. розганяється до 61 км/год (за іншими даними, до 64 км/год).
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас