Amazon винагородить співробітників різдвяним бонусом в розмірі $300 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon винагородить співробітників різдвяним бонусом в розмірі $300

Фондовий ринок
386
Американський технологічний концерн Amazon надає «передовим» співробітникам одноразову премію на знак вдячності за їх роботу в «пік сезону».
Як повідомляє CNBC, штатні співробітники, найняті компанією з 1 по 31 грудня, отримають бонус у розмірі $300. Співробітники, зайняті неповний робочий день, найняті в той же період, отримають премію в розмірі $150 доларів США.
Amazon заявила, що витратить понад $500 млн на одноразові святкові виплати. У червні Amazon також витратила $500 млн на премії для співробітників, які продовжували працювати в умовах пандемії коронавірусу.
Як повідомляється, з березня компанія витратила мільярди доларів на інвестиції, пов’язані з COVID-19, включаючи підвищення заробітної плати, захисне спорядження і посилені заходи з очищення, а також створення можливостей тестування. Amazon ввела тимчасове підвищення заробітної плати і подвійну оплату понаднормових в розпал пандемії, але обидва цих стимули припинили свою дію в червні.
З того часу працівники складів неодноразово висловлювали розчарування з приводу скорочення їх оплати за ризик, хоча пандемія триває, і вони як і раніше стикаються з підвищеним ризиком для здоров’я і безпеки на роботі. У жовтні Amazon повідомила, що понад 19 000 її співробітників в США заразилися коронавірусом в період з 1 березня по 19 вересня.
Телеканал повідомляє, що нещодавно Amazon зіткнулася з критикою з боку деяких співробітників за спробу залучити нових працівників бонусом в $3000, щоб забезпечити достатню кількість штату на сезон свят, пропонуючи при цьому ваучери на індичку на День подяки існуючим співробітникам.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас