Amazon запускає в продаж «розумні» окуляри Echo Frames — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon запускає в продаж «розумні» окуляри Echo Frames

Технології&Авто
599
Amazon анонсувала оновлену модель «розумних» окулярів Echo Frames без дисплея і камер.
Про це повідомляє The Verge.
Пристрій оснащений лише вбудованими мікрофонами і динаміками для спілкування з голосовим помічником Alexa.
Компанія оголосила, що покращила якість звуку, збільшила час роботи від батареї і додала нові кольори. Крім того, Echo Frames тепер доступні для всіх охочих.
Amazon вперше представила пристрій у вересні 2019 року, але купити його можна було тільки за запрошеннями. Друге покоління Echo Frames буде коштувати $249,99 – це на $70 більше, ніж оригінальні моделі, які продаються за $179,99.
Пристрій вже наявний для попереднього замовлення, а в продаж надійде 10 грудня. Власники першої версії пристрою зможуть доплатити $70 і оновити свої окуляри до нової моделі.
Візуально друга версія виглядає майже так само, як і перша: пристрій схожий на звичайні окуляри з товстою оправою. Компанія також створила керівництво для фахівців з встановлення лінз для тих покупців, яким потрібно носити окуляри через медичні показання. Крім того, Amazon співпрацює з LensCrafters для виконання таких робіт.
Пристрій можна пов’язати зі смартфоном на iOS або Android і використовувати і для «стандартних» завдань, наприклад, прослуховування музики і використання іншого голосового помічника.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас