Глава МВФ прокоментувала перспективи перегляду програми з Україною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава МВФ прокоментувала перспективи перегляду програми з Україною

Казна та Політика
756
Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крісталіна Георгієва назвала конструктивною телефонну розмову з президентом України Володимиром Зеленським ввечері 17 листопада, проте наголосила на необхідності досягти повного взаєморозуміння в кроках для подальшої співпраці за поточною програмою Stand-by.
Про це вона написала в Твіттері.
«Конструктивнв розмова з президентом України Зеленським про реалізацію програми МВФ, незалежність Національного банку і зусилля в боротьбі з корупцією. Перегляду програми має передувати повне взаєморозуміння в кроках», – написала вона.
У свою чергу, офіс президента України за підсумками розмови повідомив, що сторони «тісно працюють, щоб якомога швидше прийняти місію» Фонду, яка б провела перший перегляд програми і могла б рекомендувати виділення другого її траншу. За словами Зеленського, на сьогодні всі структурні маяки, передбачені для перегляду програми МВФ, виконані.
Минулого тижня голова Національного банку України (НБУ) Кирило Шевченко за підсумками візиту до Вашингтона допустив приїзд місії МВФ в країну до кінця 2020 року.
За матеріалами:
Капітал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас