Вкладники банку «Аркада» вже отримали понад 150 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вкладники банку «Аркада» вже отримали понад 150 млн грн

Кредит&Депозит
307
Фонд гарантування вкладів фізосіб виплатив вкладникам неплатоспроможного банку «Аркада» вже більше 150 млн грн гарантованого відшкодування.
Про це повідомляє пресслужба фонду.
«Фонд гарантування продовжує виплачувати гарантоване відшкодування вкладникам АТ АКБ «Аркада» в межах 200 тис. грн. Так, з початку відшкодування коштів Фонд виплатив вкладникам цього банку загалом близько 150 млн грн», – повідомляє ФГВФО.
Вкладники неплатоспроможного банку можуть отримати свої гроші через будь-яке відділення кожного з банків-агентів Фонду, які приєднались до автоматизованої системи виплат: АТ «Кредобанк», АТ «Правекс Банк», ПАТ «Альфа-Банк», АБ «Укргазбанк», ПАТ «ПУМБ», АТ «Таскомбанк», ПАТ «Ідея Банк», АБ «Південний», АТ КБ «ПриватБанк», ПАТ «Універсал Банк» та АТ «Ощадбанк».
Для отримання коштів вкладникам необхідно звернутися до одного із зазначених банків-агентів Фонду з паспортом або іншим документом, що посвідчує особу, та ідентифікаційним номером.
Як зазначає Фонд гарантування, автоматизована система, запроваджена Фондом, дозволила прискорити початок виплат компенсацій – до декількох днів після визнання банку неплатоспроможним, а також надала вкладникам можливість отримати кошти у зручний спосіб – у найближчому для них відділенні банку-агента Фонду та без черг за рахунок збільшення кількості пунктів виплат.

Довідка Finance.ua:

  • З 11 вересня 2020 року Фонд розпочав виплати коштів вкладникам банку «Аркада» за договорами банківського рахунку та договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився до введення в установу тимчасової адміністрації.
  • З 29 вересня Фонд перейшов до виплат за договорами банківського вкладу незалежно від закінчення їх строку дії.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас