Xiaomi побудує автоматичну фабрику для смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi побудує автоматичну фабрику для смартфонів

Фондовий ринок
479
Xiaomi планує побудувати інтелектуальну фабрику нового покоління. Цей завод буде повністю автоматизований, і на ньому будуть виробляти понад 10 мільйонів смартфонів на рік.
Згідно зі звітом ChinaDaily, цей крок від китайського технологічного гіганта відбувається в міру того, як він продовжує інвестувати в ринок високого класу і “відточує” свої навички в розумному виробництві. Лей Цзюнь, генеральний директор і засновник компанії, заявив, що нова мета була встановлена ​​після того, як перша розумна фабрика Xiaomi завершила шість місяців роботи в Ічжуані, Пекін. Його площа складає 1600 квадратних метрів, а на підприємстві є автономна виробнича лінія, яка може виробляти понад 1 мільйон смартфонів преміум-класу на рік. На жаль, топ-менеджер утримався від розголошення розташування нового заводу.
За словами Лей Цзюня, “Китай стикається зі складним міжнародним діловим середовищем, тому інтелектуальне виробництво – це шлях вперед для підприємств. За допомогою незалежних інновацій Xiaomi сподівається популяризувати промислових роботів і знизити виробничі витрати до однієї десятої від нинішнього рівня”.
Для досягнення цієї мети компанія також активно інвестує в дослідження і розробки своїх основних технологій і навіть створила інвестиційний фонд у пнад 70 компаніях, пов’язаних з інтелектуальним обладнанням, напівпровідниками і сировиною.
Засновник заявив, що “з початку цього року ми витратили 10 мільярдів юанів (приблизно 1,48 мільярда доларів) на дослідження і розробки, і в наступні роки ми збільшимо їх на певний відсоток”. Далі додається, що “Xiaomi продовжить розширювати свою присутність на закордонних ринках. Ми плануємо зайняти лідируючі позиції на європейському ринку протягом наступних трьох-п’яти років і в більш розвинених країнах в майбутньому”
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас