«Київміськбуд» знайшов фінансування на добудову об'єктів «Укрбуду» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Київміськбуд» знайшов фінансування на добудову об'єктів «Укрбуду»

Нерухомість
3418
Комунальне підприємство «Київміськбуд» і Державна іпотечна установа (ДІУ) підписали меморандум про те, що вона викупить у Київміськбуду квартири на суму 2,1 млрд грн. Це дасть змогу компанії профінансувати добудову всіх житлових комплексів «Укрбуду».
Про це повідомив президент «Київміськбуду» Ігор Кушнір.
«Ми з фахівцями ДІУ розробили алгоритм дій, відповідно до якого вони можуть викупити у нас квартири на 2 млрд грн. Цих грошей вистачить на добудову всіх об’єктів. Підписали відповідний меморандум, підготували відповідні питання», – говорить він.
До того ж очільник запевняє, що активно працювати з ДІУ вони будуть після прийняття всіх об’єктів «Укрбуду» на свій баланс.

Довідка Finance.ua:

  • У середині грудня минулого року Президент Володимир Зеленський пообіцяв, що будинки однієї з найбільших будівельних компаній в Україні – «Укрбуду» – добудує «Київміськбуд».
  • Президент “Київміськбуду” Ігор Кушнір заявляв, що без підтримки держави будівництва “Укрбуду” можуть виявитися замороженими на десятки років, оскільки чиновники та власники землі вирішили скористатися ситуацією та виторгувати додаткові преференції.
  • Президент «Київміськбуду» заявляв, що на добудову всіх житлових комплексів «Укрбуду» бракує 2 млрд грн.
  • Президент України Володимир Зеленський на прес-конференції 20 травня порекомендував меру Києва Віталію Кличку підключитися до вирішення питання з корпорацією “Укрбуд”.
  • Київрада 23 липня звільнила об’єкти “Укрбуду” від пайової участі.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Build Portal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас