У Мінекономіки очікують зростання попиту на "Доступні кредити" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мінекономіки очікують зростання попиту на "Доступні кредити"

Особисті фінанси
264
Підприємці повинні отримати доступ до дешевих кредитів, і Уряд готовий це реалізувати.
Про це заявив Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко в ефірі каналу “112 Україна”
“Зараз ми бачимо перші позитивні паростки програми “5-7-9%”. У нас заявок зараз є на 8 млрд. Я думаю, через 2 тижні процес буде ще активнішим. Банки-учасники підтверджують, що отримали реальний інструмент і активно приймають заявки від клієнтів”, – заявив він.
Петрашко додав, що за цією програмою бізнес вже отримав понад 1 млрд грн позик для розвитку.
Нагадаємо, позику в рамках Програми можна отримати у 16-ти банках: АТ “Ощадбанк», АБ “Укргазбанк”, АТ КБ “ПриватБанк”, АТ “Укрексімбанк” та ін.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше Петрашко заявив, що банки вперше почали конкурувати за клієнта за програмою “Доступні кредити 5-7-9%”, серед лідерів за заявками – “Кредобанк”, “Райффайзен Банк Аваль” та “Укргазбанк”.
  • З 1 липня набрало чинності рішення Уряду, щодо спрощення умов участі в програмі “Доступні кредити 5-7-9%” для мікро- та малого бізнесу.
  • Зокрема, було пом’якшено вимоги до обов’язкової прибутковості діючого бізнесу, знято обмеження щодо напрямків використання коштів та максимальної суми кредиту.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас