Чи можна взяти кредит під 0%? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Чи можна взяти кредит під 0%?

Кредит&Депозит
3006
Люди, які часто користуються позиками від різних фінансових установ України, знають про можливість отримати кредит під 0%. Однак далеко не завжди варто скористатися цією послугою. Виявляється, за яскравою рекламою ховається безліч підводних каменів, про які варто знати, перш ніж підписувати договір позики.
Чи можна взяти кредит під 0%?
Хто в Україні пропонує позику під 0%?
Жоден український банк не видає безвідсоткові кредити, будь то позика на добу, місяць або рік. Пов’язано це з тим, що в такому разі він не отримає прибуток, але витратить час і сили власних співробітників, зайнятих оформленням договору.
Кредит під заставу нерухомості в Києві під 0% здатні видати тільки небанківські організації. При цьому ніяких особливих вимог до позичальника не пред’являється. Вкрай важливо врахувати той факт, що позики під 0%, в більшості своїй, ці компанії пропонують тільки новим клієнтам.
Чому небанківські установи видають кредити під 0%?
Кількість компаній, що кредитують під 0%, зростає з кожним роком. Раніше кредит під заставу нерухомості в Києві зі ставкою 0% пропонували взяти тільки декілька організацій. Тепер з подібними пропозиціями виступають все більше установ. У чому причина такої «щедрості»? Все банально просто: кредити під 0% – це тільки реклама і нічого більше.
Обіцянки деяких установ про видачу кредитів без відсотків, в першу чергу, повинні привернути увагу до них. Реклама такого роду досить ефективна, адже обіцянками про найнижчі відсоткові ставки або продовження термінів погашення позики сьогодні мало кого вийде здивувати.
Таким чином, кредит під заставу нерухомості в Києві з обіцяною нульовою ставкою дозволяє небанківським організаціям істотно розширити клієнтську базу.
Коли за кредит доведеться платити?
Зверніть увагу, ставка 0% надається тільки на короткий пільговий період, а не на весь термін позики. При короткостроковому кредитуванні пільговий період становить 3-7 днів, а при більш тривалому, наприклад, іпотечному – 1-2 місяці. Потім позичальник повертає позику за завищеною ставкою і в підсумку переплачує.
Кожна фінансова компанія України працює на підставі спеціальних ліцензій, оформленням яких займається регулятор. Якщо необхідних документів у небанківської установи немає, то вести будь-яку фінансову діяльність вона не має права.
Щоб зберегти ліцензію, мікрофінансовим організаціям потрібно виконувати деякі вимоги. До них відноситься обов’язкове сповіщення клієнтів про повний розмір відсоткової ставки за позикою. Цю умову виконують далеко не всі, проте є і надійні компанії, при співробітництві з якими не з’являються будь-які приховані комісії та інші неприємні сюрпризи.
У більшості випадків, якщо людина бачить рекламу про кредит під 0%, то переплачувати за нього дійсно не доведеться протягом відведеного пільгового періоду. Однак по закінченню раніше обумовленого терміну буде нараховуватися відсоткова ставка. Як правило, це прописано в документах, які потрібно уважно прочитати перед підписанням.
Якій компанії варто довіряти?
«Кредит 112» – небанківська установа, яке успішно працює на ринку України більше 15 років. За цей час організація не раз довела, що їй варто довіряти. Більше інформації про кредитора і умови заставного кредитування розміщено на офіційному сайті компанії. Компанія пропонує взяти кредит під заставу нерухомості в Києві без фіктивний акцій на наступних умовах:
  • ставка від 1,5% на місяць;
  • можливість отримання позики без довідки про доходи;
  • час оформлення – не більше 1-2 годин;
  • дострокове погашення без штрафів;
  • видача позики в гривнях без прив’язки до іноземної валюти.
Договори компанії «Кредит 112» максимально чесні і лояльні. У них немає прихованих комісій, а клієнт, який скористався послугами організації, може бути впевнений у відсутності необхідності додаткових платежів.
Спілкуватися з представниками фінансової компанії “Кредит 112” і отримати детальну консультацію по кредитуванню під заставу нерухомості можна як завітавши до офісу компанії в Києві, так і в соціальних мережах:
м. Київ, вул. Саксаганського, 13/42, офіс 6
Тел .: +380 67 112 5 112
Тел .: +380 63 112 5 112
WhatsApp, Viber : 063 112 5 112
Telegram: @Credit_112
Соціальні мережі:
YouTube
Instagram
Facebook
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас