Підключаєте #cashless, отримуєте безкоштовне обслуговування від ПриватБанку для бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Підключаєте #cashless, отримуєте безкоштовне обслуговування від ПриватБанку для бізнесу

Фінтех і Картки
1224
Після двомісячного карантину малому і середньому бізнесу важливо повернутися до попередніх оборотів і відновити повноцінну діяльність з адекватним прибутком. При цьому опитування свідчать, що МСБ оцінює можливе зменшення доходів протягом 2020 року в середньому на 50%.
Водночас, згідно з дослідженням компанії GfK, понад 65% підприємців вважають основним банком для свого бізнесу ПриватБанк.
Щоб підтримати бізнес в цей непростий посткарантинний час, держбанк заявив, що запроваджує з початку червня і до кінця серпня поточного року нульові тарифи на обслуговування тих підприємців, які вперше підключать еквайринг.
Підключаєте #cashless, отримуєте безкоштовне обслуговування від ПриватБанку для бізнесу
Як отримати безкоштовне обслуговування? Для цього підприємцю необхідно підключити еквайринг і прийом платежів картками в період антикризової акції (до 31 серпня 2020 року). Після чого ви зможете безкоштовно здійснювати платежі на рахунки контрагентів в інших банках, користуватися поточним рахунком, POS-терміналами. Безкоштовне обслуговування надається, якщо ви:
  • користуєтеся бізнес- або особистою карткою (Картка для виплат, картка «Універсальна», картки VIP) у ТСП або Інтернеті на суму не меншу, ніж 5 тис. грн/міс.;
  • будете мати в період акції оборот еквайрингу не менший, ніж 10 тис. грн/міс. на один термінал;
  • не входите в бізнес-групи та в інші тарифні пакети (“IT Expert” тощо).
Скільки можна на цьому заощадити? За три місяці економія для підприємця становитиме як мінімум 1 500 грн тільки на абонплаті за обслуговування рахунку та еквайрингу.
  • Абонплата за користування еквайрингом. Було – 400 грн/міс. Стало – безкоштовно.
  • Абонплата за користування поточним рахунком. Було – 100 грн/міс. Стало – безкоштовно.
  • Плата за зовнішні платежі (сума за 1 платіж). Було – 2 грн з 09.04.2020 (на період карантину). Стало – безкоштовно (до 01.09.2020).

Замовити підключення еквайрингу можна за посиланням.

Але і це ще не все. ПриватБанк безстроково продовжив дію спеціальних тарифів на обслуговування ІТ-підприємців та стартаперів. Нагадаємо, за умовами цих тарифів представники IT-галузі та підприємці-початківці можуть обслуговуватися безкоштовно і отримувати пільги на більшість інших послуг банку.
Такий рахунок можна легко відкрити за 3 хвилини.
До речі, ПриватБанк першим в Україні додав функціонал для підприємців в систему “клієнт-банк” для фізичних осіб.
“Традиційно банки для обслуговування фізичних осіб і бізнесу використовують різні сервіси. Так робили раніше і ми, але ще минулого року поставили за мету створити новий, максимально простий сервіс для підприємців з роботи в Приват24 для фізичних осіб. Сьогодні понад 700 тис. підприємців, які обслуговуються в ПриватБанку, вже можуть працювати з рахунками також і в звичному для них Приват24», – розповідає керівник напряму малого та середнього
бізнесу ПриватБанку Сергій Клюєв.
За його словами, банк і надалі планує спрощувати функціонал мобільного Приват24 для підприємців. А саме: зробити ще більш зручними операції з кредитами, депозитами, валютою, складанням звітів та інші операції, які зараз доступні в окремій системі Приват24бізнес.

Довідка Finance.ua:

  • З початку 2017 року активна база клієнтів ПриватБанку збільшилася більш ніж на 200 тис. підприємців.
  • За словами аналітиків Moody’s, цього року ПриватБанк демонструє значні показники рентабельності, що спираються на стабільні комісійні доходи, низьку залежність банку від ринкового фінансування і дуже високий рівень ліквідних активів.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас