Названо найбезпечніші туристичні країни Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найбезпечніші туристичні країни Європи

Казна та Політика
2045
Туристичний сайт European Best Destination представив список найбезпечніших для мандрівників країн в умовах відкриття кордонів після карантину, введеного через пандемію COVID-19.
Серед названих дестинацій – Грузія, Греція і Хорватія, повідомляється на порталі.
“Ми обрали для вас деякі з напрямків, які найменше зачепив COVID-19 (до 600 разів менше випадків COVID-19 (порівняно з найбільш постраждалими від коронавірусу європейськими країнами – ред.)”, – йдеться в повідомленні.
Відзначається, що в представлених місцях також реалізовані дуже специфічні протоколи гігієни в житлових приміщеннях, ресторанах і магазинах, такі як, наприклад, заміна фільтрів кондиціонування повітря між кожним перебуванням мандрівника.
Ці напрямки також виграють через близькість до лікарень і тим, що мають більшу кількість лікарняних ліжок на одного жителя, якщо порівняти з більшістю європейських країн.
Так, першою рекомендацією для туристів представлене місто Тбілісі – столиця Грузії. Відзначається, що країна дуже швидко відреагувала на епідемію, стримавши вірус на вкрай низькому рівні. У Грузії в 260 разів менше випадків COVID-19, ніж у найбільш постраждалих європейських країнах. Також сайт рекомендує для відвідування грузинське місто Батумі.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші на відпочинок 🚢

За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас