Тимчасові зміни в тарифікації пакетів Black Platinum та Premiere — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимчасові зміни в тарифікації пакетів Black Platinum та Premiere

Кредит&Депозит
56
Шановні клієнти,
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) в квітні та травні тимчасово скасував щомісячну комісію за користування преміальними пакетами Black Platinum та Premiere. Ми пішли на зустріч клієнтам, адже розуміли, що через введення карантину та обмеження пересування не всі клієнти зможуть виконувати транзакції на необхідну мінімальну суму.
Попри скасування низки обмежувальних заходів, ПУМБ вирішив продовжити для клієнтів термін дії пільгового користування преміальними пакетами до червня включно. Ми розуміємо, що й досі лишається ризик інфікування, і, відповідно, є необхідність обмежувати пересування, що прямо впливає на частоту використання картки та суму транзакцій.
Тому з 1 по 30 червня 2020 року ПУМБ тимчасово не буде нараховувати щомісячну комісію за користування преміальними пакетами Black Platinum та Premiere, які передбачають помісячну тарифікацію. Так, на період червня клієнти ПУМБ, які користуються картками Black Platinum та Premiere звільняються від сплати щомісячної комісії незалежно від суми транзакцій, виконаних протягом місяця.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас