Кредобанк змінює тарифи на розрахунково-касове обслуговування для бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредобанк змінює тарифи на розрахунково-касове обслуговування для бізнесу

Особисті фінанси
39
Кредобанк змінює тарифи для корпоративних клієнтів та малого і середнього бізнесу у розділі розрахунково-касового обслуговування з 25 травня 2020 року. Вводиться плата за внесок готівки небанківськими фінансовими установами на окремий поточний рахунок та додаткова плата за переказ коштів за межі системи АТ «Кредобанк» в національній валюті, які поступили на рахунок клієнта протягом операційного дня через касу банку.
Для корпоративних клієнтів зміни застосовуються:
«Внесок готівки в касу будь-якого відділення банку (в т.ч. доставленої до банку сторонньою службою інкасації)» — вводиться плата за внесок готівки небанківськими фінансовими установами на окремий поточний рахунок 2654 з подальшим її переказом на власний поточний рахунок» (Розділ 2 «Розрахунково-касове обслуговування в національній валюті України»).
Та для клієнтів малого та середнього бізнесу:
«Внесок готівки в касу будь-якого відділення Банку (в т.ч. доставленої до Банку сторонньою службою інкасації)» — вводиться плата за внесок готівки небанківськими фінансовими установами на окремий поточний рахунок 2654 з подальшим її переказом на власний поточний рахунок;
«Додаткова плата за переказ коштів за межі системи АТ „Кредобанк“ в UAH (на паперових та електронних носіях), які поступили на рахунок клієнта протягом операційного дня через касу банку або з власного рахунку 2654, відкритого в банку (крім інкасованої готівки)» (Розділ 2 «Розрахунково-касове обслуговування в національній валюті України»).
Зміни затверджені згідно з протоколом засідання КУАПіТ № 47/2020 від 14.05.2020р. Зміни застосовуються до чинних та нових договорів. За більш детальною інформацією просимо звертатися до вашого менеджера.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас