Смартфони Samsung Galaxy Note 20 отримають новий ультразвуковий сканер відбитків Qualcomm — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смартфони Samsung Galaxy Note 20 отримають новий ультразвуковий сканер відбитків Qualcomm

Технології&Авто
1153
Інформацією про майбутні фаблети Samsung серії Galaxy Note 20 поділився індустріальний аналітик Росс Янг (Ross Young). Раніше він вже повідомляв, що очікується анонс тільки двох версій пристрою. За словами Янга, смартфони Galaxy Note 20 можуть стати першими пристроями, які отримають нову версію ультразвукового сканера відбитків 3D Sonic Max від Qualcomm.
Новий сканер став у 17 разів більшим, в порівнянні з попереднім. Його площа становить 20 × 30 мм, в той час як у старого вона дорівнює 4 × 9 мм. Новий сканер настільки великий, що дозволяє використовувати відразу два пальці для аутентифікації, а це в свою чергу може позитивно позначитися на безпеці пристрою.
На думку Янга, нова серія фаблетів Samsung отримає такий же центрально розташований у верхній центральній частині екрана проріз для селф-камери, який використовується в поточному поколінні Galaxy Note 10. Аналітик також вказав, що компанія буде використовувати в нових пристроях екрани на основі низькотемпературного полікристалічного оксиду (LTPO). Вони дозволять на 5-15% знизити загальний рівень енергоспоживання. Однак складність їх адаптації полягає в тому, що для кожного пікселя в них потрібна наявність додаткового транзистора. Таким чином створити дисплей з високою щільністю пікселів на базі цієї технології є досить складним завданням. Перші LTPO-панелі могли забезпечувати відносно низьку роздільну здатність, тому використовувалися переважно в таких пристроях, як смарт-годинники.
Янг також вважає, що для обох моделей Galaxy Note 20 «стане стандартом» 16 Гбайт оперативної пам’яті. Нагадаємо, що максимально доступний обсяг оперативної пам’яті для серії Galaxy Note 10 становить 12 Гбайт. На думку аналітика, ємність батарей пристроїв становитиме від 4000 до 5000 м·Агод.
Аналітик також торкнувся теми чуток про складані смартфони. На його думку, інші компанії хочуть запозичити ідею Samsung і теж збираються випустити більш доступні складані пристрої. Янг очікує більш дешевого складаного смартфона від Huawei, проте компанія зараз топчеться на місці і думає, як адаптувати захисне покриття Ultra Thin Glass в більших пристроях.
Варто нагадати, що анонс смартфонів Samsung Galaxy Note 20 і Galaxy Fold 2 офіційно призначений на другу половину року. Відповідно до припущень, статися може в серпні. Прогнозується, що того ж місяця пристрої надійдуть у продаж.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас