Oracle допоможе знайти ліки від коронавірусу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Oracle допоможе знайти ліки від коронавірусу

Технології&Авто
640
Виробник корпоративного софту Oracle поділиться з урядом США своїм досвідом для проведення клінічних випробувань ефективності двох препаратів від малярії для лікування коронавірусу COVID-19. Зараз компанія веде переговори з Білим домом про надання “платформи” для тестування, передає газета The New York Times.
Детальну інформацію про проект офіційні особи поки не оприлюднили. Передбачається, що американське міністерство охорони здоров’я, Управління з контролю за продуктами і ліками США, а також центри Medicare і Medicaid використовуватимуть технології Oracle для аналізу ефективності препаратів при призначенні пацієнтам з COVID-19.
Зокрема, програмне забезпечення Oracle буде використовуватися для відстеження процесів лікування, зберігання інформації про їх ефективність і збору будь-яких додаткових даних, які можуть бути корисні для дослідників.
Нещодавно президент США Дональд Трамп (Donald Trump) заявив, що ліки від малярії – гидроксихлорохін – можна використовувати для лікування від коронавірусу нового типу. За словами американського лідера, препарат, який застосовується для лікування малярії та артритів, показав “дуже обнадійливі результати” в лікуванні коронавірусу COVID-19
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас