😷 Через коронавірус може постраждати якість обслуговування кредитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

😷 Через коронавірус може постраждати якість обслуговування кредитів

Кредит&Депозит
1259
«Корона-криза» матиме негативний вплив на банківську систему по всьому світу, особливо в першій половині року. Так вважають експерти рейтингового агентства Moody’s, прогнозуючи погіршення якості обслуговування кредитів.
Як повідомляє видання Handelsblatt, для мінімізації економічних наслідків епідемії органи банківського нагляду всіх країн перебувають в тісному контакті з найбільшими банками.
США. Після підвищення ключової ставки минулого тижня ФРС звернулася до банків із закликом допомогти своїм клієнтам в ці складні часи. Фінустановам було рекомендовано з розумінням реагувати на їхні сьогоднішні фінансові труднощі.
Євросоюз. Фінансовий сектор Німеччини, Іспанії, Італії активізував зусилля для підтримки торгівлі цінними паперами і поточних платіжних операцій.
На п’ятницю заплановано нараду міністерства фінансів ФРН з представниками банків для розробки спільних дій, щоб допомогти клієнтам, які відчувають фінансові проблеми в зв’язку з епідемією.
Тим часом, серед співробітників Deutsche Bank вже зареєстрований перший випадок інфікування на Франкфуртській біржі на Майнцер Ландштрассе. Приміщення було ретельно продезінфіковано, співробітників розділили на групи. Частина залишилася працювати тут, частину перевели на інший торговельний майданчик у Франкфурті.
Іспанський Santander зробив ще більш рішучі кроки, відправивши з вівторка всіх співробітників у Мадриді на 15 днів на віддалену роботу зважаючи на те, що в понеділок уряд Іспанії вирішив закрити в столиці з середи всі дитячі садки, школи та університети.
Британський іпотечний кредитор Halifax, Північна Ірландія, закрив колл-центр, де працюють 1000 співробітників.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас