😷 Італія припиняє виплати за іпотекою через коронавірус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

😷 Італія припиняє виплати за іпотекою через коронавірус

Світ
6829
Італійський уряд заявив про припинення виплат за іпотекою через спалах коронавірусу.
Про це повідомляє видання The Independent.
Міністри заявили, що Італія збільшить фіскальні заходи для допомоги бізнесу та сім’ям від раніше анонсованих 7,5 млрд євро до 10 млрд євро. Також буде встановлено мораторій на виплату боргів населення, включаючи іпотечні. Виплата іпотеки буде припинена по всій країні як захід для пом’якшення економічного удару коронавірусу по домогосподарствах.
Заступник міністра економіки Лаура Кастеллі на “Radio Anch’io” про це зазначила: “Так, це стосується фізичних осіб та домогосподарств”. За її словами, уряд уже обговорив ці заходи з банківською галуззю.

Довідка Finance.ua:

  • Італія – друга за величиною країна за кількістю спалахів коронавірусу після Китаю. Чисельність заражених вірусом Covid-19 в Італії становить понад 9 000 осіб, загальна кількість загиблих на вівторок, 10 березня, зросла на 97 осіб – до 463.
  • У понеділок Італія оголосила, що вся країна буде перебуватиме на карантині.
  • Жителям дозволяють їздити на роботу та залишати свої домівки лише за важливих обставин, але при цьому вони повинні підписувати самодекларовані форми, що пояснюють їх переміщення.
  • Практично всі громадські зібрання, включаючи весілля та похорони, призупиняються, а ресторани та бари повинні закриватися щодня о 18:00. Школи також зачинені до наступного місяця.
За матеріалами:
The Independent
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас