Правила отримання кредитів на житло в селі змінилися (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Правила отримання кредитів на житло в селі змінилися (інфографіка)

Кредит&Депозит
1257
Кабінет міністрів 3 березня 2020 року прийняв постанову “Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету міністрів України”, якою змінив правила надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла в селах для окремих категорій громадян.
Про це повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.
Що це дає. Постанова дає право на повноваження членів сімей учасників бойових дій, які продовжують військову службу в Збройних силах України за контрактом, у разі призову таких осіб при мобілізації і до закінчення проходження військової служби в особливий період, на отримання пільгового кредиту.
Правила отримання кредитів на житло в селі змінилися (інфографіка)

Довідка Finance.ua:

  • Протягом останніх 10 років в експлуатацію вводилося близько 10 млн квадратних метрів житла, і темпи цього будівництва є стабільними.
  • Рекордним виявився 2015 рік, коли в експлуатацію ввели понад 11 млн м2 житла, однак тоді Держстат ще враховував у цій кількості реконструкції.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції по кредитах в Україні. Щоб допомогти вам з вибором кредиту у нас на сайті працює спеціальний сервіс. З його допомогою можна швидко і комфортно вибрати необхідний саме вам кредитний продукт.

Помічник по кредитах

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас