Українцям допоможуть реструктуризувати валютні кредити — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українцям допоможуть реструктуризувати валютні кредити

Особисті фінанси
3561
Фізичні особи, які мають заборгованість за валютними кредитами, можуть звернутися за безоплатними юридичними консультаціями до провідних фахівців і реструктуризувати борги.
Про це повідомляє пресслужба Асоціації правників України.
“В Україні стартував масштабний соціальний проект «Надання консультацій громадянам вразливих груп населення із питань відновлення платоспроможності»”, – ідеться в повідомленні.
Хто зможе скористатись програмою:
  • українці, які до 2008 року отримали валютні кредити, передавши в іпотеку власне житло, але стали жертвами фінансових криз 2008 та 2014 років.
Яку допомогу можна отримати:
  • аналіз боргових зобов’язань (кредитних договорів та договорів забезпечення);
  • визначення можливостей застосування реструктуризації валютних кредитів, що передбачені Кодексом з процедур банкрутства;
  • розрахунок сум та термінів погашення боргів;
  • аналіз альтернативних шляхів погашення заборгованості.

Банкрутство фізосіб в Україні 🧐

Окрім того, організатори проекту розробили спеціальний калькулятор для розрахунку реструктуризації боргу. Калькулятор допоможе визначити суму щомісячних платежів, що надасть розуміння щодо спроможності погасити кредит за новими правилами, встановленими Кодексом України з процедур банкрутства.
Скористатись послугою можна заповнивши заявку за посланням.

Довідка Finance.ua:

  • Новий Кодекс щодо процедури банкрутства в Україні вводить принцип солідарної відповідальності, унеможливлює існування злочинних економічних схем.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції щодо кредитів в Україні. Щоб допомогти вам з вибором кредиту, у нас на сайті працює спеціальний сервіс. З його допомогою можна швидко і комфортно вибрати необхідний саме вам кредитний продукт.

Помічник з кредитів 💰

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас