Фонд гарантування продає кредити Дельта банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд гарантування продає кредити Дельта банку

Фондовий ринок
1467
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на аукціон 31 січня 2020 року пул активів АТ «Дельта Банк» із забезпеченням у вигляді діючих олійно-жирових комбінатів в Одеській області.
Про це повідомляє прес-служба Фонду гарантування.
“Аукціон з продажу пулу активів АТ «Дельта Банк» запланований на 31 січня 2020 року на майданчику «Дебтекс Україна» (DebtX). Основа пулу – 14 кредитів юридичних осіб, в забезпеченні за якими перебувають об’єкти з переробки сільськогосподарської продукції в Одеській області. Також в складі пулу – майнові права за кредитними договорами та дебіторська заборгованість. Деякі активи перебувають у заставі Нацбанку і АТ «Укрексімбанк». Початкова ціна лота – 995,36 млн грн”, – йдеться в повідомленні.
Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону з поетапним зниженням ціни протягом дня.
Фонд гарантування нагадує, що мова йде про продаж саме кредитів і прав вимог, тобто боргів, а не безпосередньо об’єктів нерухомості або майна в заставі за ними. Це означає, що при купівлі цих активів інвестор отримує можливість працювати з проблемними кредитами, і немає гарантії, що він отримає доступ до об’єктів застави за ними.
У заставі за кредитами в складі пулу: комерційна нерухомість загальною площею 39 000 м2; діючий масложировий виробничий комплекс з доступом до під’їзної залізничної колії та морського транспортного порту; 5,4 га земель комерційного призначення, на яких передбачалося будівництво морського комплексу з перевалки зернових і двостороннього пірсу; діючий масло-жировий комбінат з виробництва маргарину, олії та майонезу, розташований на 5,34 га промислових земель поруч із залізничними коліями. Всі ці об’єкти розташовані в Одеській області.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас