В Україні запускається новий цифровий банк O.Bank — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

В Україні запускається новий цифровий банк O.Bank

Фінтех і Картки
8162
Новий цифровий банк O.Bank – новий рівень банкінгу від Ідея Банку.
O.Bank – це банк для людей, які цінують свій час і живуть в активному ритмі і хочуть отримувати весь спектр банківських послуг в режимі онлайн. Для того, щоб скористатися послугами цього банку, досить просто завантажити додаток з Google Play і Apple Store. При цьому не потрібно відвідувати відділення, а весь спектр послуг банку доступний у смартфоні.
Таких людей мільйони, котрі готові скористатися найсучаснішим банківським сервісом у режимі онлайн.
У O.Bank реалізовано низку унікальних переваг таких, як максимальні кешбек при будь-яких онлайн-покупках і на підписки платних сервісів Google і Apple, до 120 днів безкоштовного користування кредитними коштами, зручне спілкування з клієнтами через сторіс у додатку та інші переваги.
Також клієнти банку отримають весь функціонал, необхідний для цифрового банку, який доступний в режимі 24/7, також як і онлайн-підтримка.
У наступних релізах O.Bank буде реалізована низка інноваційних рішень, яких поки що немає на українському ринку, і які обов’язково здивують клієнтів.
Голова спостережної ради Ідея Банку Петро Качмарек зазначив:
«Світові тренди говорять про масштабну діджиталізацію усіх сфер життя. Україна дуже активно сприймає інновації, і ми також вибрали стратегію розвитку діджитал-напрямку.
Ми запускаємо новий цифровий банк O.Bank – новий бренд з новою сервіс-моделлю і новими продуктами. Це банк без відділень, з онлайн-підтримкою для клієнтів 24/7».
Основна інформація про новий цифровому банку доступна на сторінці O.Bank.
В Україні запускається новий цифровий банк O.Bank
В Україні запускається новий цифровий банк O.Bank
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас