Huawei до кінця року планує запустити альтернативи популярним додаткам Google — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei до кінця року планує запустити альтернативи популярним додаткам Google

Технології&Авто
268
Через обмеження, накладені на Huawei, компанія позбулася доступу до сервісів Google, і тепер вона не може встановлювати на свої смартфони такі популярні програми як Google Maps, Google Drive і Gmail. Проте, китайський гігант не має наміру здаватися і зайнявся пошуком альтернатив цим програмним продуктам.
Компанія залучила індійських розробників, щоб ті створили власні альтернативи Huawei популярним додаткам Google.
Як заявив генеральний директор Huawei і Honor India Чарльз Пен, компанія має власні сервіси Huawei Mobile Services, і тепер вона намагається створити мобільну екосистему.
«Більшість ключових додатків, таких як навігація, платежі, ігри і обмін повідомленнями, будуть готові до кінця грудня», – додав керівник.
Екосистема додатків Google досить обширна, і Huawei хоче створити повноцінну альтернативу. Зокрема, компанія планує створити власні альтернативні версії додатків Google Play Games, Google Maps, Gmail, Google Pay, YouTube і Google Play Store. Також керівник Huawei і Honor India заявив, що компанія має намір створити комплексну бізнес-модель з розробниками, постачальниками контенту і сервісів.
Незважаючи на те, що за словами Чарльза Пена, наступний смартфон Honor все ще буде поставлятися з Google Services, бренд зараз веде переговори з розробниками 150 кращих додатків Індії. Мета переговорів – додати всі ці популярні додатки в Huawei App Gallery (альтернатива Google Play Store).
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас