Гроші є: міністр соцполітики розповіла, що буде з виплатами лікарняних та декретних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гроші є: міністр соцполітики розповіла, що буде з виплатами лікарняних та декретних

Особисті фінанси
370
Міністр соціальної політики Юлія Соколовська запевнила, що виплати лікарняних і декретних не припинялися і припиняти їх ніхто не планує.
Про це вона розповіла в ефірі “Сніданку з 1+1”.
“На цій темі було купа маніпуляцій минулого тижня. Гроші є, вони і були. Як формуються гроші Фонду соцстраху. Це єдиний соціальний внесок, який всі платять. Тобто кошти формують щодня. З початку січня ці надходження перевищували планові. У нас були додаткові надходження, які не були технічно внесено у сам бюджет. Вчора ми на уряді ухвалили постанову, якою змінили сам бюджет, збільшили доходи на цю суму, яка надходить понад план”, – розповіла міністр.
За її словами, це було технічне рішення. Вона запевнила, що збоїв у виплатах не буде. “Виплати насправді тривають, і все рухається”, – підкреслила Соколовська.

Довідка Finance.ua:

  • Як писав Finance.ua, 20 листопада 2019 року Фондом соціального страхування України вимушено призупинено перерахування коштів для виплати лікарняних, допомоги з вагітності та пологів. Це пов’язано було з вичерпанням коштів, передбачених бюджетом на 2019 рік.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас