День фінансів, 27 листопада: оновлений дизайн 50 і 200 грн, вигідні картки для водіїв, новий поріг від Rozetka — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 27 листопада: оновлений дизайн 50 і 200 грн, вигідні картки для водіїв, новий поріг від Rozetka

604
Середа, 27 листопада. Нацбанк про проблеми з Коломойським, Finance.ua про найвигідніші картки для водіїв, Rozetka про поріг безкоштовного самовивозу.
20 гривень — купюра або до монет. У Нацбанку повідомляють, що в найближчі роки не планують замінювати банкноту номіналом 20 гривень на монети. Водночас у планах оновити дизайн банкнот номіналом 50 гривень, який був незмінним з 2004 року. А також банкноти номіналом 200 гривень, яка залишалася без змін з 2007 року.
Зміцнення гривні = збитки Нацбанку. Регулятор недоотримав понад 12 мільярдів гривень через зміцнення курсу національної валюти. У НБУ відзначають, що зміцнення гривні на 13% порівняно з початком року негативно вплинуло на загальний фінансовий результат.
Коломойський атакує? Також в Нацбанку заявляють про атаку з боку колишнього власника ПриватБанку. Як повідомляється, кілька тижнів триває сфокусована атака на Національний банк у формі замовних спекуляцій і наклепу в медіа, проплачених мітингів під стінами НБУ і навіть спроби насильницького вторгнення у НБУ “титушками”. У НБУ вважають, що все це справа рук саме екс-власника ПриватБанку Ігоря Коломойського, який заборгував державі $5,5 млрд, виведених з ПриватБанку до націоналізації.
Новий поріг від Rozetka. Український маркетплейс Rozetka підвищив порогову суму безкоштовного самовивозу до 495 гривень. Раніше плата за самовивіз товарів зі своїх офлайн-магазинів була 10 гривень, якщо сума замовлення становила менше ніж 300 грн.
“Повна перемога”. Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” виграла апеляцію за позовом компанії “Газпрому” про виконання рішення Арбітражного інституту Торговельної палати Стокгольма. При цьому виконавчий директор групи Юрій Вітренко повідомив, що суд зобов’язав “Газпром” компенсувати “Нафтогазу” витрати на судовий процес у розмірі 1,02 млн євро і 1,65 млн гривень, з яких 1 млн гривень становлять юридичні витрати.
🛑 Яка кредитка стане в нагоді за кермом? Ми Finance.ua вирішили допомогти автовласникам дізнатися відповідь на це запитання і створили для них спеціальний рейтинг вигідних кредитних карток. Якщо ви часто за кермом, не проїжджайте мимо 😉 і дізнавайтеся, з якою карткою в дорозі буде краще.

Рейтинг кредитних карток для водіїв 🚗

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас