Маск: через рік ми випустимо нову платформу Tesla з трьома електродвигунами і швидкісним режимом Plaid Mode — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маск: через рік ми випустимо нову платформу Tesla з трьома електродвигунами і швидкісним режимом Plaid Mode

Технології&Авто
8523
Схоже, компанія Tesla не потребує прес-служби, бо найцікавіші новини про її продукцію можна знайти в twitter Ілона Маска.
Цього разу, крім радості з приводу рекорду електромобіля Tesla Model S на каліфорнійській гоночній трасі Лагуна Сека, голова компанії озвучив подробиці нового швидкісного режиму Plaid Mode.
За словами Ілона Маска, новий режим Plaid буде ще швидшим, ніж існуючий Ludicrous.
Щоправда, отримають його тільки нові електромобілі, причому не всіх моделей — для його реалізації знадобиться платформа з трьома електродвигунами, яка ще перебуває в розробці і буде доступна для Model S, Model X і Roadster, але не буде доступна для моделей Model 3 і Model Y.
Цікаво, що вперше про режим Plaid компанія Tesla офіційно заявила ще в 2015 році, коли анонсувала розробку нової версії моделі Roadster.
Нагадаємо, що влітку в мережі з’явилися чутки про швидкий вихід нової покращеної платформи Tesla з трьома електродвигунами, однак тоді Ілон спростував їх, заявивши що наступне покоління електромобілів компанії отримає лише незначні поліпшення.
Тепер же Маск безпосередньо визнав наявність таких планів і навіть назвав дату виходу — приблизно через рік, тобто восени 2020 року.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас