Union Pay розповіла про свої плани в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Union Pay розповіла про свої плани в Україні

Фінтех і Картки
1933
Україна – третій, але не останній за значимістю стратегічний район для Union Pay після Казахстану і Узбекистану.
Про це на PayTech Ukraine 2019 повідомив Олексій Шевцов, регіональний представник UnionPay International в Україні, Молдові та Вірменії.
У концепції Union Pay – не залишати банк наодинці з клієнтом, а контролювати і комплексно обслуговувати клієнтів з картками на всіх рівнях.
“Після завершення реєстраційної процедури в Нацбанку України в 2018 році, UPI готова повноцінно виходити на ринок країни. Зараз запустили розробку і підключення партнерів з національною платіжною системою ПРОСТІР, а також сертифікаційні проекти з ПриватБанком”, – розповів Шевцов.
З його слів, локальним банком UPI стане Укргазбанк. Він буде виступати розрахунковим банком в Україні. Компанія пропонує інтернаціональний прайсинг, але до кінця 2019 року планується розробка локального прайсингу.

Довідка Finance.ua:

  • Union Pay International – міжнародна платіжна система, яка присутня в 174 країнах і входить до загальної структури компанії China Union Pay.
  • На міжнародному ринку компанія має понад 3 млн банкоматів по всьому світу і посідає перші місця за кількістю випущених карток (понад 100 млн) і обсягом транзакцій.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас