СГ "ТАС" виплатила понад 11 млн грн за знищений вогнем ресторан — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила понад 11 млн грн за знищений вогнем ресторан

Особисті фінанси
22
Повідомлення про те, що на території одного з готельних комплексів Закарпаття сталася пожежа, надійшло на гарячу лінію служби порятунку о 17-10. За лічені хвилини пожежні прибули до місця події. Як з’ясувалося, займання сталося в приміщенні ресторану, окремо розташованого на території комплексу.
В ліквідації пожежі було задіяно п’ять одиниць техніки та 20 чоловік особистого складу. Вже о 17-55 вогнеборцям вдалося локалізувати пожежу на площі 300 квадратних метрів, а вже у 19-47 – повністю загасити вогонь. На щастя, ніхто ані з персоналу закладу, ані з відвідувачів в результаті пожежі не постраждав, однак сама дерев’яна будівля ресторації вигоріла вщент.
Додамо, що готельний комплекс, в тому числі будівля ресторану, були застраховані СГ «ТАС» за договором страхування майна.
Отримавши повідомлення про надзвичайну пригоду, страховик, визнавши подію страховою, оперативно взявся до врегулювання заподіяних внаслідок пожежі збитків. Сума страхової виплати за згорілий ресторан склала 11287789 грн.
Як свідчить статистика, це одне з найбільших відшкодувань, виплачених на вітчизняному страховому ринку за останній час.
Нагадаємо, в березні поточного року Страхова група «ТАС» виплатила ще одне чимале відшкодування за договором страхування майна: страхову виплату в розмірі понад 11,5 млн грн було перераховано власникові складів та офісного приміщення на Закарпатті, що були пошкоджені також внаслідок пожежі.
Залишається додати, що в обох випадках приміщення були обладнані відповідними системами протипожежної безпеки, однак це не врятувало їх господарів від прикрих наслідків, спричинених пожежами. Власне кажучи, це вчергове доводить, що страхування на сьогодні залишається для власників майна чи не єдиним реально працюючим засобом, що дозволяє уникнути величезних фінансових збитків в разі його пошкодження чи знищення.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас