П'ятдесят тисяч замовлень за 2 місяці: в чому унікальність кредитки «Зелена» від А-Банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

П'ятдесят тисяч замовлень за 2 місяці: в чому унікальність кредитки «Зелена» від А-Банку

Фінтех і Картки
19160
Два місяці тому А-Банк презентував свою кредитну картку «Зелена» з кешбеком. Якщо пам’ятаєте, Finance.ua писав про цю подію. Днями, волею долі, ми зустрілися з одним з представників А-Банку і дізналися від нього, що замовлення по картці перевершили всі очікування. Тільки за два місяці кредитну картку «Зелена» з кешбеком вже оформили 50 тис. осіб. Картку замовляють різні люди: від молоді до людей поважного віку, від представників малого бізнесу (ті ж ФОПи) до найманих працівників.
Погодьтеся, для банківського ринку України 50 тис. замовлень за 2 місяці – це вагома цифра. Тоді чому ж за 2 місяці ми про неї ще не написали? Вирішили виправитися і проаналізувати, чому ж так сподобалася українцям кредитна картка «Зелена» від А-Банку.
Не дизайном єдиним
Ми, звісно, могли шукати секрет успіху картки в самому тільки її дизайні. Картка від А-Банку і справді помітно вирізняється: вертикальне оформлення, нічого зайвого, оригінальний акцент – кольорове ребро, завдяки якому ви її відразу знайдете в гаманці серед інших. Але якщо копнути глибше, відразу стає зрозуміло, що головні переваги картки не тільки на поверхні.
П'ятдесят тисяч замовлень за 2 місяці: в чому унікальність кредитки «Зелена» від А-Банку
Картка – гроші – магічна цифра 2
Кредитка «Зелена» випускається в партнерстві з Mastercard і має всі переваги, які надає ця платіжна система: розрахунки в платіжних терміналах України та за кордоном, використання власних і позикових коштів, грошові перекази. Картка з чіпом – що і безпечніше, і зручніше. Все це можна віднести до базових можливостей кредитних карток від багатьох банків України і світу. Але картка «Зелена» немов подвоює вигоди для свого власника. Запам’ятовується вона:
  • Високим кредитним лімітом в 200 тис. Власник картки «Зелена» може отримати до 200 тис. гривень без застави та поручителів. Ці кошти ви можете використовувати на свої потреби, або потреби вашого бізнесу. Для порівняння, у кредиток багатьох інших банків ліміт зупиняється на цифрі в 100 тис. гривень.
  • Пільговим періодом на 2 місяці. Приємно, коли ти як власник кредитки маєш у розпорядженні чимало часу, щоб користуватися грошима. Картка «Зелена» від А-Банку – якраз про це. Власникам кредитки «Зелена» Банк надає можливість користуватися пільговим періодом до 62 днів і знімає плату за використання кредитних коштів, за умови їх повернення після закінчення цього терміну.
  • Кешбеком до 20% на 2 категорії. Зручно, коли при здійсненні тих чи інших покупок можна економити. А-Банк для власників кредитки «Зелена» надав можливість отримувати кешбек до 20% при оплаті товарів з двох обраних категорій. Якими будуть ці категорії, ви можете самостійно вибирати на сайті або в додатку А-Банку щомісяця. Ви також отримуєте бонуси при оплаті товарів, які можна використовувати для покупок.
П'ятдесят тисяч замовлень за 2 місяці: в чому унікальність кредитки «Зелена» від А-Банку
  • Оформлення та обслуговування, як дві безкоштовні можливості. Особливо порадує ваш гаманець і те, що, незважаючи на всі вищезгадані вигоди і можливості картки «Зелена», її оформлення і обслуговування безкоштовні. Також з вас не візьмуть плати за її перевипуск, або за користування банкінгом.
  • Чесність і вигода – два в одному. А-банк за допомогою цієї картки підняв планку дійсно високо, власника картки «Зелена» чекають прозорі тарифи без прихованих комісій за розрахунково-касове обслуговування. І при цьому в будь-який момент можна скористатися такими сервісами як «Плати частинами» (дозволяє розбити покупку і кілька місяців платити без відсотків) або «Розстрочка миттєва» (можете після здійснення великої покупки від 2000 грн збільшити свою кредитну лінію і продовжити користуватися карткою).
  • Оформляється картка за дві секунди. При бажанні ви завжди можете самостійно залишити заявку на сайті і забрати картку в відділенні. В будь-який зручний час. Вся процедура оформлення займає не більше 15 хвилин. Знадобиться лише паспорт та ІПН. А головне – жодних довідок. Хоча, якщо ви матимете їх при собі, це тільки підвищить шанс на схвалення ліміту.
Як бачимо, існує безліч причин замовити і собі картку «Зелена» від А-Банку. Якщо не вірите нам, перевірте картку особисто. Повну інформацію про кредитну картку «Зелена» завжди можна подивитися на офіційному сайті банку. Замовити картку також можна через додаток. Для цього А-Банк відкрив можливість скачати та ознайомитися з додатком всім потенційним клієнтам. Завантажити додаток можна за посиланням.
За матеріалами:
А-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас