Microsoft запатентувала прототип Xbox-контролера для смартфона (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft запатентувала прототип Xbox-контролера для смартфона (фото)

Технології&Авто
319
У Microsoft вже кілька років існує дослідний проект, в рамках якого компанія експериментує з прототипами модульних контролерів Xbox для смартфонів і планшетів. У жовтні минулого року ресурс WindowsCentral опублікував кілька зображень таких аксесуарів, де вони з двох сторін прикріплялися до мобільного пристрою, перетворюючи його на подобу портативної консолі Nintendo Switch.
Софтверний гігант опрацьовує кілька варіантів конструкції контролера з прикріпленими ручками, що робить їх менш громіздкими, ніж аналогічні рішення, такі як GameCase, GameVice і ION iCade mobile. Геймпaд, описаний в документі Microsoft Research в жовтні 2018 року, вчора був в базі даних патентів FreePatentsOnline.
Це зовсім не означає, що ми точно побачимо один з таких контролерів напередодні запуску Project xCloud, але в останні роки Microsoft намагається зробити все, щоб продукти, створені під крилом її дослідницького підрозділу, в кінцевому рахунку стали реальністю. У будь-якому випадку ці прототипи є набагато ліпшим рішенням, ніж сенсорне управління в іграх або підключення окремого геймпаду Xbox.
Microsoft завжди публічно демонструвала свій сервіс хмарних ігор, використовуючи звичайний геймпaд для Xbox, підключений до смартфона, що було не дуже зручно. Можливо, зараз компанія вже готова заповнити цю прогалину і зробити спеціальний контролер для мобільних пристроїв.
Microsoft запатентувала прототип Xbox-контролера для смартфона (фото)
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас