Криптовалюта Tron (TRX) - чому варто купити? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Криптовалюта Tron (TRX) - чому варто купити?

Фінтех і Картки
5183
Є інфа, що якийсь криптоінвестор продав біткоіни на 215 млн доларів буквально за невеликий час до падіння ціни першої криптовалюти, і потім через кілька годин відкупив проданий обсяг за нижчим курсом, отримавши при цьому чистого прибутку від операцій на 15 млн доларів.
Якщо коротко, хтось продав 25 тисяч біткоінів за 215 млн, і трохи пізніше відкупив їх уже за 200 млн. У сухому залишку – у нього на руках залишилась така ж кількість біткоінів, як було до того, та 15 мільйонів доларів отримав бонусом зверху.
Вже мільйон разів обговорювалося, що ринок криптовалют зазнає дуже багато маніпуляцій, в основному з двох причин:
перша – тому, що ринок ще не досить великий, зараз капіталізація близько 250 мільярдів доларів.
друга – на щастя, ринок криптовалют до сих пір практично ніяк не регулюється.
І якраз спекулятивний потенціал криптовалют привертає дуже багатьох. Якщо ви вирішили спробувати себе – почніть з невеликих сум. А щоб поповнити баланс біржі – рекомендуємо зробити обмін криптовалют в Україні через перевірений обмінник криптовалют cashout.biz.
Криптовалюта Tron (TRX) - чому варто купити?
Tron – головний ньюс-мейкер тиждня. За повідомленнями в ЗМІ, засновник блокчейн-платформи TRON Джастін Сан заплатив більше 4 млн доларів на аукціоні, на якому розігрувався традиційний щорічний обід з відомим критиком біткоінів, мільярдером Уорреном Баффетом. Про це Джастін Сан поінформував у своєму твіттері, і пообіцяв провести з Баффетом бесіду, щодо його ставлення до криптовалют. Мережа Tron відрізняється високою пропускною здатністю, надійністю, і місією створити таку операційну систему, де кожен розробник зможе безперешкодно розгорнути свій децентралізований додаток. Охочих купити криптовалюту Трон з кожним днем все більше. Онлайн розваги – ще одна область, де трон прекрасно використовується і показує шикарні результати. Індустрія гемблінга з кожним роком прагне до формування чесних і нових підходів за допомогою технології блокчейн. І ці зміни природно привертають нових гравців.
Криптовалюта Tron (TRX) - чому варто купити?
Ринок потребує нових ігрових платформ, заснованих на чесній і прозорій системі. І в цьому блокчейн – найкраще рішення. Саме тому проекти, які будують свої процеси за допомогою блокчейна домагаються все більш високих показників відвідуваності і стають новими лідерами ринку.
Новим і яскравим проектом в цій сфері є платформа 888 tron.
Криптовалюта Tron (TRX) - чому варто купити?
Перше – це повністю децентралізована платформа, побудована на смарт-контрактах блокчейна трон.
Друге – гра відбувається безпосередньо з криптокошелька користувача, паролі і доступи до персонального гаманця платформою не отримуються та не зберігаються.
Третє – виплати виграшів відбуваються миттєво на гаманець гравця.
Швидкість виплати залежить тільки від пропускної здатності мережі Tron.
Четверте – при кожній ставці гравець отримує токени платформи 888, призначення токена – це отримання дивідендів, які нараховуються кожні 48 годин. Власники токенов 888 отримують 65% від всього прибутку платформи у вигляді дивідендних виплат.
П’яте – платформа 888 tron встановила рекорд серед деп всіх блокчейнов за розміром виплат. Одноразові виплати дивідендів досягали суми у вигляді понад 250 млн trx, що в доларовому еквіваленті склало більше 5.8 млн дол США.
І ще один важливий момент – всі власники монет TRX кожне 11 число місяця отримують токени BTT (bittorrent). З огляду на прагнення Джастіна Сана до розвитку своїх проектів – це може бути один з найкращих методів інвестицій. Через cashout.biz можна купити трон за вигідним курсом, без затримок і прихованих комісій.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас